Roergebakken Koolrabi

Roergebakken Koolrabi

Totale tijd 15 minuten
Portie 2 personen

Ingredienten

  • 1 koolrabi
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tomaat
  • 0,5 rode paprika
  • 1 tl gemberpoeder
  • 2 tl sambal
  • 1 tl ketoembar
  • zout
  • gemalen zwarte peper
  • 2 el ketjeap manis
  • 1 el roerbakolie.

Bereiding

  1. Koolrabi schillen en in blokjes snijden.
  2. Verwarm de olie in de wok. Ondertussen uitje fijn snipperen en in de wok doen. Knoflook fijnhakken en toevoegen in de wok.
  3. De koolrabi toevoegen en de kruiden en sambal en ca 3 min alle roerbakken op matig vuur. Ondertussen de paprika in stukjes snijden en toevoegen, vuur weer wat hoger en kort meebakken, warmtebron weer even wat temperen.
  4. De tomaat snijden toevoegen met de ketjap.
  5. Alles nog zo’n 5 tot 10 min laten pruttelen. Wil je het wat gaarder dan moet het iets langer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling