Raapstelen met roereieren en Spaghetti
Totale tijd 30 minuten
Portie 4 personen
Ingredienten
- 600 gr raapstelen
- 400 gr spaghetti
- zout
- 0,5 el aardappelmeel
- klontje boter
- 4 eieren
- 4 el melk
- peper
- paprikapoeder
- bieslook
- 2 tomaten
Bereiding
-
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.
-
Maak de raapsteltjes schoon en kok ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar.
-
Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel.
-
Roer een klontje boter door de groente.
-
Maak roereieren van de eieren, melk, zout peper, paprikapoeder en de bieslook.
-
Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.