Pasta pesto met kip en groenten
Bereidingstijd 15 minuten
Kook tijd 15 minuten
Portie 4
Ingredienten
- 300 gr Pasta √
- 1 Ui √
- 250 gr Champignons √
- 1 teen Knoflook √
- 1 Courgette √
- 1 Paprika √
- 390 gr Kipfilet
- 125 ml kookroom
- 100 gr Groene pesto
- 100 gr Geraspte jong belegen kaas
- 2 el Zonnebloemolie
Bereiding
-
Kook de pasta in 9 minuten beetgaar.
-
Snijd intussen de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
-
Was en snijd de champignons in kwarten.
-
Snijd de courgette en de paprika in stukjes.
-
Verhit in een hapjespan de olie en bak op hoog vuur de kip 3 minuten rondom aan.
-
Voeg alle gesneden groenten toe en bak deze 5 minuten mee.
-
Voeg de kookroom toe en laat 2-3 minuten inkoken.
-
Voeg de pasta en de pesto toe en schep alles goed om.
-
Verdeel de pasta over 4 borden, bestrooi met de kaas.
-
Eet smakelijk!