Ovenschotel met aardappel, broccoli en zalm

Ovenschotel met aardappel, broccoli en zalm

Bereidingstijd 15 minuten
Kook tijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Portie 4

Ingredienten

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 2 ui
  • 1 broccoli
  • 1 lente ui
  • 400 gr zalmfilet
  • 200 ml kookroom
  • 100 gr geraspte kaas

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Schil de aardappelen en rasp deze grof.
  3. Pel de uien en snipper ze fijn.
  4. Snijd de zalm in reepjes.
  5. Snijd de broccoli in kleine roosjes, was de roosjes en laat ze goed uitlekken.
  6. Besprenkel de ovenschaal met (olijf)olie.

  7. Leg de zalm, uien en broccoliroosjes in de schaal en overgiet met de kookroom.

  8. bestrooi naar smaak met peper en zout.
  9. Leg hierboven op de geraspte aardappelen en geraspte kaas.
  10. Zet nu de ovenschotel in de oven voor 45 min.
  11. Tot slot de lente ui in ringetjes snijden en over de ovenschotel strooien.
  12. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling