Snackpaprika Rood [250 gram]

€ 1,49
Inclusief belasting
Aantal

De snackpaprika is een minipaprika en heeft een frisse, zoete en knapperige smaak.

De snackpaprika is een kleine paprika die bij uitstek geschikt is om te vullen. Vele koks gebruiken deze paprika als bijgerecht op een bord gevuld met vlees of groente. Ook is er een stijging als snackproduct. Door zijn zoete smaak wordt de snackpaprika steeds gewilder. Met name als snack of als eye-catcher bij het diner is deze paprika uitstekend geschikt.

Deze kleine snackpaprika zit boordevol smaak en heeft veel kleur. Meng de paprika door een salade of eet deze gezonde groente tussendoor als snack om makkelijk aan je dagelijkse portie groenten te komen!

Paprika’s bewaar je het beste op een koele plek (12-15 C °C), maar niet in de koelkast. De paprika wil namelijk nog even doorrijpen. Een te koude temperatuur verstoort dit proces. Goed bewaard blijven paprika’s een week goed. Snackgroenten die in de diepvries bewaard kunnen worden (zoals de snackpaprika) kun je, na 2 minuten blancheren, tot 12 maanden in de diepvries bewaren bij minimaal -18°C.

Wat kan ik met snackpaprika's?

  • Als snack tussendoor.
  • Gevuld met blokjes gekookte ham of mozarella en persto

Was de paprika's voor gebruik. Bij het vullen van de snackpaprika: snijd de kapjes van de paprika's en verwijder eventueel de zaadlijsten.

gr-snaparo-nl-001

Datasheet

herkomst
Nederland
Klasse
1
bewaar advies
koel