Gezond en vermakelijk

Geniet van een leuke en actieve manier om je eigen smoothies te maken terwijl je calorieën verbrandt en gezond blijft.

Aanpasbaarheid

Kies voor het huren van een of twee smoothiebikes. Dit kan een of meerdere dagen en inclusief of exclusief het benodigde fruit, zuivel en attributen zoals mesjes, snijplanken en bekers etc.

Teambuilding

Ideaal voor bedrijfsevenementen en teambuildingactiviteiten – samenwerken om heerlijke smoothies te maken, versterkt de teamgeest!

Daarnaast zorgt het voor bewustwording en opent de deur voor een gesprek over gezondheid.

De smoothiebike van Appeltje

Gezond eten en bewegen gaan natuurlijk hand in hand. Daarom hebben we als toevoeging op ons heerlijke en verse fruit nu de smoothiebike. Hier komen gezond eten en bewegen echt samen!

Of je nu een evenement een gezonde twist wil geven, je personeel wilt trakteren op een gezonde traktatie en wat beweging of opzoek bent naar een ludieke gezonde actie, onze smoothiefietsen zijn de perfecte keuze.

Waar kun je onze SmoothieBikes gebruiken?

Evenementen: Maak van je evenement een onvergetelijke ervaring met een zelfgemaakt smoothie voor je gasten. Of laat je gasten hun eigen smoothies fietsen!

Feesten: Voeg een leuke en gezonde twist toe aan de festiviteiten.

Bedrijfsevenementen: Boost de vitaliteit op de werkvloer met onze smoothiebikes!

Scholen en gezondheidspromotie: Leer kinderen over gezonde voeding en beweging op een leuke en boeiende manier.
Of je nu op zoek bent naar een unieke traktatie voor je gasten, een leuke activiteit voor een vitaliteits/gezondheidsweek of een gezonde twist aan een bedrijfsevenement onze Smoothiebikes maken dit alles mogelijk.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Kies het aantal fietsen dat je nodig hebt en de duur van de huur. Je hebt de mogelijkheid om de fietsen te huren inclusief alle benodigdheden, zoals vers fruit, zuivel en andere ingrediënten, of je kunt ze zonder deze ingrediënten huren als je jouw eigen favoriete smoothierecepten wilt maken.

Wat doen we met fruit dat overblijft?

Uiteraard stemmen we de afname zo goed mogelijk met uw organisatie af. Maar mocht er toch fruit overblijven dan verzamelen wij dat en brengen we dat wekelijks naar Stichting Stop Armoede 053.
Onze ambachtelijke zuivel en soepen

Door onze samenwerking met lokale boeren en slagers, zoals Erve Slendebroek. Kunnen we ouderwets lekkere zuivel en soepen leveren. Allemaal rechtstreeks van de boer tot op het bord, of in de beker.
Reserveer de smoothiebike(s) vandaag!

begin met trappen naar een gezonder, gelukkiger en bewuster leven. Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Laten we samen de weg inslaan naar gezondheid en vitaliteit met de smoothiebikes van Appeltje

Reserveer de smoothiebike(s) vandaag!