Product op maat

Om ervoor te zorgen dat ons product zo goed mogelijk bij uw school aansluit nemen we na het versturen van de offerte contact met u op. Dit om het aantal producten, de mogelijkheden en de leverdagen op uw school af te stemmen. We komen graag langs om ons aanbod en de mogelijkheden toe te lichten. Ook kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang etc. kunnen wij uiteraard beleveren! 

Eerlijk en transparant

Bij Appeltje werken we met 100% groene stroom, CO2 neutrale producten en proberen we zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast zitten zakelijke klanten bij ons niet vast aan een abonnement of proeftijd en hanteren wij geen verborgen kosten.

fruit op school fruit school schoolfruit eu school fruit

Fruit op school in Usselo

Jong geleerd is oud gedaan. Daar zijn we het bij Appeltje volledig mee eens. Als je het ons vraagt kan je niet vroeg genoeg beginnen met leren over gezonde voeding. En leren doe je het best door te ervaren. Appeltje levert verse producten van zeer hoge kwaliteit bij scholen zodat de leerlingen al vroeg kennis kunnen maken met de smaken en origine van verse voeding.

Onze ambachtelijke Zuivel en soepen

Al een ruime eeuw zijn wij van Appeltje bezig om elke dag de beste en meest verse producten te verzamelen voor onze klanten. samen met ons lokale en nationale netwerk zorgen wij ervoor dat u bij ons geniet van ouderwets, en verse producten zonder onnodige toevoegingen en conserveermiddelen.
Daarnaast is ons fruit volledig fiscaal aftrekbaar en daar plukt u de vruchten van!

Fruit op het werk fruit op je werk fruit werk werkfruit kantinefruit kantine fruit kantoor fruit kantoorfruit

Vrijblijvende aanvraag fruit op school in Usselo