Fruit op het werk werkfruit appeltje fruitmand

Een eeuw aan TOPKWALITEIT

Het appeltje valt bij ons al generaties niet ver van de boom. Ruim een eeuw geleden is het Twentse familiebedrijf ontstaan dat vandaag de dag Appeltje heet.

De beste kwaliteit

Door onze korte aanvoerroutes en inkoopfrequentie zorgen wij ervoor dat onze producten zo vers mogelijk, zonder conserveringsmiddelen, bij onze klanten aankomen.

100% vers garantie

In de 100 jaar dat Appeltje actief is in de AGF branche hebben we een groot leveranciersnetwerk opgebouwd en veel productkennis opgedaan. Hierdoor kunnen wij in combinatie met onze kwaliteitscontroles de beste kwaliteit garanderen.

Eerlijk en transparant

Bij Appeltje werken we met 100% groene stroom, CO2 neutrale producten en proberen we zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast zitten zakelijke klanten bij ons niet vast aan een abonnement of proeftijd en hanteren wij geen verborgen kosten.

Fruit op werk werkfruit fruitmand kwaliteit

Fruit op het werk

Al een ruime eeuw zijn wij van Appeltje bezig om elke dag de beste en meest verse producten te verzamelen voor onze klanten. samen met ons lokale en nationale netwerk zorgen wij ervoor dat u bij ons geniet van ouderwets, en verse producten zonder onnodige toevoegingen en conserveermiddelen.

Daarnaast is ons fruit volledig fiscaal aftrekbaar en daar plukt u de vruchten van!

Fruitmand fruitbox werkfruit fruit op het werk

Fruitmanden of pakketten

Het gezondste welkomst,- onboardings,- kerst,- of beterschapspakket. Of natuurlijk gewoon om zelf van te snacken.

De fruitmand van Appeltje doet het altijd goed.

Wij zijn Appeltje

Zakelijk of prive, Appeltje is er om consument en bedrijf compleet te ontzorgen op het gebied van gezonde voeding. Wij leveren on-geconserveerde verse topproducten zoals: fruit, groenten, eieren, zuivel, vruchtensappen, noten, muesli, granola, thee-pakketten en natuurlijke voedingssuplementen zoals chlorella en propolis-extract.

Fruit op het werk werkfruit Appeltje fruitmand
De oprichters van Appeltje: Ronald Huisman, Marcel Huisman en Rick Huisman

Duurzaamheid en MVO

Bij Appeltje maken we alleen gebruik van 100% groene stroom en kopen we zoveel mogelijk CO2 neutrale producten in. Ook letten wij op fairtrade keurmerken en maken we eerlijke afspraken met onze leveranciers.

Ook is Appeltje een erkend leerbedrijf waar de jeugd een kans krijgt om met verse producten van hoge kwaliteit te werken. Hierdoor helpen we de AGF-toppers van morgen met onze kennis en kunde.

Verder maken we bij Appeltje slechts gebruik van hoogwaardig en herbruikbaar verpakkingsmateriaal. Zoals onze displays en fruitkratten. Ook zijn onze fruitboxen van recyclebaar karton.

Daarnaast worden de vruchten die overblijven gedoneerd aan mensen die het nodig hebben. Of aan partijen als de voedselbank.

0
Stuks fruit gedoneerd

Ook bij u thuis geleverd

Besteld u als consument bij Appeltje dan leveren wij de producten zo spoedig mogelijk na de bestelling bij u thuis af. Zo hoeft u voor verse voedingsmiddelen de deur niet meer uit.

fruit op het werk gratis proefbox werkfruit fruit

Nog niet overtuigd?

Laat onze producten voor ons spreken en bestel gratis en vrijblijvend een proefbox voor bij u op de werkvloer!