Dragon (Vers)

€ 1,99
Inclusief belasting
Aantal

Eén van de meest geliefde kruiden in de Franse keuken is dragon. Dit kruid met z’n langwerpige blaadjes is heel verfijnd en smaakt licht naar anijs. Gebruik dit kruid met mate, want de smaak wordt snel sterker. Hetzelfde geldt voor gedroogde dragon.

Kruiden zijn de smaakmakers van jouw eten. Als het lekker smaakt, kom je eerder aan je dagelijkse portie groenten!

Zet verse dragon in een glas water of bewaar de dragon in vershoudfolie in de koelkast. Het kruid blijft zo een paar dagen houdbaar.

Wat kan ik met dragon?

  • Het hoort thuis in het kruidenmengsel ‘fine herbes’ samen met peterselie, kervel en bieslook.
  • Gecombineerd met bloemkool, spinazie of bleekselderij.
  • Toegevoegd aan vissauzen en kipgerechten.
  • Fijngeknipt in eiergerechten.
  • Fijngeknipt in bearnaisesaus.
  • Wrijf biefstuk voor het bakken in met fijngesneden dragon en grill het daarna.
  • Toegevoegd aan tomaten- of kippensoep.
  • Fijngeknipt door een vinaigrette.
kr-drag-wdhoes