Gerookte Knoflook [per bol]

€ 0,99
Inclusief belasting
Aantal

Voorkom verspilling, door het rook proces is de knoflook veer langer houdbaar en zal ook niet uitschieten. Ook is de smaak veel beter, maar de mondgeur veel minder.

Hoe gebruik ik gerookte knoflook?
Onze gerookte knoflook gebruikt u op identieke wijze als de gewone knoflook. Door de betere kwaliteit van de knoflook gebruikt u er iets minder van. De gerookte knoflook kunt u het best ophangen op een droge, koele en donkere plek.

Smaakt de gerookte knoflook gerookt?
Nee, de knoflook wordt gerookt voor de houdbaarheid en niet voor de smaak.

Wat is het verschil?
Wie graag knoflook gebruikt in zijn gerechten, zal vast en zeker het probleem wel kennen: de knoflook die we doorgaans kopen verdroogt en begint te schieten waardoor hij niet meer bruikbaar is. Daarom gooien we veel knoflook in de vuilbak. Om dit probleem te verhelpen wordt al eeuwen lang in Frankrijk de verse knoflook gerookt. In feite zijn het de witte strengen die u kent van Frankrijk, maar dan gerookt. Dit brengt ons meteen tot het grote verschil. Door de knoflook te roken kan u de streng maar liefst een jaar lang bewaren, zonder tenen die verdrogen, zonder bollen die schieten. Nog een voordeel van onze gerookte knoflook is de minimale knoflookadem, dit komt omdat het verse voorjaarsknoflook is, en de groene kiem zich pas veel later ontwikkelt. Tot slot heeft de gerookte look een heerlijk aroma en smaak.

gr-gerknof-fr-bol-001