Werkfruit

De gezonde snack voor de werkende mens. Wij zijn altijd bezig om voor u de beste kwaliteit en de lekkerste seizoensprodukten te vinden.

Omdat ieders wensen anders zijn hebben wij twee verschillende pakketten, maar ook u heeft de mogelijkheid om zelf variatie aan te brengen.

Wij werken niet met contracten, waardoor u alle vrijheid heeft en behoud.

Wij werken alleen met kwaliteitsfruit en groenten zoals Chiquita, San Lucar, Zespri, Golden Harvest en natuurlijk van onze eigen bodem.

Ook zijn al onze leveranciers HACCP gecertificeerd wat voor u, onder anderen, een verantwoord gebruik van bestrijdingsmiddelen garandeert.

Fruit mag geheel onbelast verstrekt worden (u betaald dus geen BTW & geen loonbelasting) en het gaat ook niet ten koste van de WKR.display werkfruit

Waarom?

 Vers en kwaliteitsfruit op maat geleverd.
 Gezonder personeel (minder ziekte verzuim).
 Alerter personeel.
 Stijlvolle presentatie, geheel verzorgd door Appeltje.
 Beter imago bij (potentiële) medewerkers, klanten en omgeving.
 Hogere arbeidstevredenheid.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die op het werk fruit eten, ook thuis hun koekje verruilen voor fruit. En zo dus gezonder leven.Toevoegingen

Bij u op het werk kunnen wij ook 100% puur sap leveren in zowel kleine als grote flessen of perssinasappelen met een pers om het allemaal nog verser te maken.

Wij hebben ook echte boeren A2 zuivel die bij u op het werk geleverd kan worden eventueel samen met diverse soorten 3 granen muesli’s.

Een ruime variatie van ambachtelijke soepen kunnen wij bij u op het werk leveren. De soepen worden per liter verkocht. Om de soep op te warmen kan door ons een soepketel (maximaal 10 liter) bijgeleverd worden.Hoe werkt het ?

1. Neem contact met ons op per mail, telefoon of vul direct het onderstaande formulier in.

2. Wij stemmen met u af welk fruit, in welke hoeveelheid en hoe vaak wordt geleverd.

3. Eventueel afstemming over sap, zuivel en/of soep

4. Bij de eerste levering wordt het display materiaal geleverd.

5. Genieten van vers fruit.

6. Recycle, wij maken gebruik van duurzame verpakkingsmateriaal, die wij weer hergebruiken.

Offerte aanvraag voor:

Fruit@Work

* Zijn verplichte velden.