Merken

 • Barber y Caballero

  Barber y Caballero

  BARBER y CABALLERO is een familiebedrijf met als hoofdactiviteit de verwerking en distributie van citrus en meloenen. Onze filosofie sinds meer dan 30 jaar is de service en tevredenheid van onze klanten. Terwijl we zorgen voor de noodzakelijke betrokkenheid bij respect voor het milieu en voedselveiligheid.

 • BeFrank

  BeFrank

  1. Een banaan waar niks krom aan is, alleen de bananen zelf dan.
 • Chiquita

  Chiquita

  Chiquita is een toonaangevende, internationale marketeer en distributeur van bananen en andere vruchten en fruitproducten, met 21.000 werknemers in 70 landen. In Nederland en België zijn we bekend door bananen, ananassen en meloenen. Wereldwijd verdelen we nog vele andere soorten vers fruit, kant-en-klare gemengde salades en gezonde en voedzame snacks op basis van fruit van de merken Chiquita® en Fresh Express®.

 • Erve Slendebroek

  Erve Slendebroek

  Boerderij ‘Erve Slendebroek’ is het agrarisch familiebedrijf van Jaco en Roelien Visscher en hun vier kinderen. De boerderij bevindt zich aan de zuidkant van de stad Zwolle en bestaat op de huidige plek al meer dan 150 jaar. Sinds 1863 zijn Jaco en Roelien de 5e generatie die op deze mooie plek mogen wonen en werken. Wilt u ook genieten van de rust en weidsheid van deze bijzondere plek? Breng dan eens een bezoekje aan de boerderijwinkel of het speciaal ingerichte rustpunt. U bent van harte welkom!

 • Pink Lady

  Pink Lady

  Het strenge eisenpakket van Pink Lady

  Na de oogst worden de appels afgevoerd naar een van de erkende sorteer- en pakstations. Daar worden ze met zorg opgeslagen in een speciale koelcel met een op de graad nauwkeurig geregelde temperatuur in afwachting van de selectie.

  Voor een optimale en constante kwaliteit zijn alle meetbare criteria vastgelegd in een eisenpakket waar alle Pink Lady® producenten aan moeten voldoen en dat door een onafhankelijk instituut wordt gecontroleerd.

 • SanLucar

  SanLucar

  Elke dag verkopen we ongeveer 500.000 kilo fruit en groenten uit 35 landen over de hele wereld. Ondanks deze aanzienlijke hoeveelheid is elke vrucht nog steeds speciaal voor ons. Ze hebben veel speciale aandacht, expertise, vakmanschap en vooral een groene duim nodig. Alleen zo kunnen we een perfecte smaak bereiken voor onze 90 groenten- en fruitproducten waarvoor ze beroemd zijn en vele malen zijn beloond door het Duitse Ökotest-magazine met "Very Good". De Ökotest-publicatie test de kwaliteit van producten met behulp van onafhankelijke laboratoria met de nadruk op de veiligheid en gezondheid van de consument.

 • Schulp

  Schulp

  U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.

  Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. Ontdek op deze website het (h)eerlijke vruchtensap uit Breukelen.

 • Serena

  Serena

  Een van onze top merken in citrus assortiment.

 • Südtirol

  Südtirol

  In Zuid-Tirol, worden sinds de 16e eeuw appels geteeld. In de tussentijd leven meer 7000 familiebedrijven van de appelteelt op een oppervlakte van bijna 19.000 hectare. Dat betekent ongeveer 2,7 hectare per bedrijf. Deze kleinschalige teelt vind je terug in kwaliteit en smaak. Maar door de samenwerking van al deze bedrijven zijn ze wel goed voor 50% van alle verkochte appels in Italië, ca. 11% in Europa en 2% van de wereld

 • Zespri

  Zespri

  Jaarlijks worden er miljoenen Zespri kiwi’s geteeld in Nieuw-Zeeland. Zespri Kiwifruit werkt echter ook samen met boeren in Italië, Frankrijk, China en Korea. Het is voor ons van het allergrootste belang dat de Zespri kiwi's aan de strengste kwaliteits- en milieunormen beantwoorden.