Vruchtgoenten

Actieve filters

Flespompoen [per stuk]

€ 1,99

Verse pompoenen van ca. 1.5 kilo

De flespompoen is een vaasachtige vrucht met een lange nek en een ronde basis. De redelijk zachte schil van de pompoen is beige tot geel van kleur en makkelijk te verwijderen. De flespompoen bevat een oranje, vlezige pulp en heeft een zoete nootachtige smaak. Naarmate de vrucht rijpt, wordt de kleur dieporanje en de smaak voller en zoeter.

Hokkaido Pompoen [per stuk]

€ 2,99

Deze hokkaido pompoen heeft een ronde vorm en weegt ca. 1,5 kg. Dat is echt een lichtgewicht in vergelijking met andere pompoenvariëteiten. Naast het kleine formaat heeft het een zachte eetbare schil, waardoor het makkelijk is te bereiden. De smaak van de hokkaido is mild en zoet. Dankzij zijn melige consistentie is deze pompoen perfect voor soepen, puree en risotto.

L'Amuse Cherrytomaatje [250...

€ 2,99

Een heerlijk zoet en klein trostomaatje waarvan het bijna jammer is om ze op te eten vanwege de prachtige decoratieve uitstraling. Zijn glanzende dieprode kleur geeft het accent op elk gerecht.

Maar als u ze eenmaal geproefd heeft, laat u de decoratie voor wat hij is. Door zijn zoete smaak is hij niet voor niets een ideale snack die vooral bij kinderen populair is.

  • Aanbieding
  • Nieuw

Snackpaprika Mix [250 gram]

€ 0,99 € 1,49

De snackpaprika is een minipaprika en heeft een frisse, zoete en knapperige smaak.
Ook heeft deze paprika bijna tot geen pitten.

Tasty Tom tomaatjes [250 gram]

€ 2,49

Deze bijzonder lekkere tomaat, heeft een zeer aromatische, heerlijk zoete smaak en een kruidige geur.
Het is een kleintje onder de tomaten, maar groot in smaak.