Fruit

Fruit is de verzamelnaam voor eetbare vruchten. Ze worden meestal rauw gegeten. Plantkundig gezien is een vrucht het eetbare deel van de bloem of wat zich daaruit ontwikkelt na bevruchting.

Actieve filters

Aardbeien (Christi's) [400...

€ 3,99

Deze aardbeien komen van onze boer Jan uit de Betuwe. Jan neemt zijn vak serieus en is altijd op zoek naar manieren om de beste aardbeien te kweken.

Door slimme en duurzame techniek toe te passen, is het hem gelukt: de aardbeien hebben een uitstekende smaak. Precies zoals je van een aardbei mag verwachten: zoet, sappig en glanzend.

  • Nieuw

Black Seedless druiven [500...

€ 2,99

Een heerlijke pitloze blauwe druif van San Lucar met een volle smaak. Misschien zijn er zoetere witte druiven, maar de vollere smaak laat deze in de schaduw staan.

Blauwe druiven [500 gram]

€ 2,49

Een heerlijke blauwe druif met een volle smaak. Misschien zijn er zoetere witte druiven, maar de vollere smaak laat deze in de schaduw staan.

Fruitpakket

Van € 18,90

Donec fringilla, velit sit amet sollicitudin commodo, mauris nisi malesuada augue, nec faucibus libero nulla nec ligula. Sed in lorem nunc. Nunc mattis nisi quis odio auctor, ut pretium diam molestie. Aliquam ac facilisis sem.