Schil de zoete aardappel en snijd deze in kleine stukken
Snijd de champignons in vieren, snipper de ui, snijd de knoflook in kleine stukjes en snijd de broccoli in kleine stronkjes.
Snijd de kip in kleine stukjes.
Bak eerst de kip in een grote wok pan met wat (kokos) olie aan.
Ondertussen kook je de stronkjes broccoli ongeveer 5 minuten, en laat de broccoliroosjes even goed uitlekken.
Doe vervolgens de ui, champignon, de knoflook en de zoete aardappel erbij, bak dit zo'n 4 a 5 min mee.
Doe dan de kruiden (garam massala, kurkuma, kerrie) erbij, dit goed omscheppen en dan na 1 minuut de kokosmelk toevoegen.
Voeg vervolgens de broccoli aan het gerecht toe.
Regelmatig om scheppen.
Nu nog ongeveer 10 minuten laten door sudderen (totdat de zoete aardappel gaar is).
Dan op smaak brengen met een beetje peper.
Eet smakelijk!