Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Andijvie uit de wok met spekjes
Bereidingstijd
20
minuten
Kook tijd
20
minuten
Portie
2
personen
Ingredienten
300
gr
krop Andijvie
0,5
Courgette
40
gr
Walnoten - ongezouten
*
150
gr
gerookte spekblokjes
**
2
Uien
2
teen
Knoflook
1
tl
Kerrie
*
1
tl
Peper
*
10
gr
Parmezaanse kaas - geraspt
**
Bereiding
Snij de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes
Bak de uien samen met de knoflook, de spekjes, kerrie en peper zachtjes glazig, je hoeft geen boter of olie toe te voegen
Snij intussen de andijvie in reepjes, was goed, en snij de courgette in dunnen halve plakken
Voeg de courgette toe aan het uienmengsel en bak 3 minuten mee
Voeg nu de helft van de andijvie toe en blijf roeren totdat de andijvie goed geslonken is
Voeg nu de rest van de andijvie toe en roer er goed doorheen, maar zorg dat de andijvie nog een beetje knapperig blijft
Verdeel over twee borden en strooi de walnoten en Parmezaanse kaas over de andijvie heen
Recept notities
* Optioneel bij te bestellen
** Wordt niet door ons geleverd