Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pasta pesto met kipgehaktballetjes
Bereidingstijd
15
minuten
Kook tijd
15
minuten
Totale tijd
35
minuten
Portie
4
Ingredienten
400
gr
pasta
√
8
tl
groene pesto
250
gr
kipgehakt
1
ei
6
el
paneermeel
2
tl
basilicum (gedroogd)
zout en peper
rucola (hand vol)
√
150
gr
cherrytomaatjes
√
75
gr
Parmezaanse kaas of oude kaas (geraspt)
Bereiding
Kook de pasta in 8 a 9 minuten gaar.
Meng ondertussen het kipgehakt met de kruiden zout, peper en basilicum en het ei.
Voeg daarna beetje voor beetje de paneermeel toe.
Meng het door elkaar als het geheel nog iets te nat is, voeg je wat extra paneermeel toe.
Maak vervolgens met je handen kleine balletjes.
Verwarm een beetje olie in een pan en bak de gehaktballetjes gaar.
Zet het vuur uit en voeg de pesto en gekookte pasta toe.
Serveer met wat rucola en geraspte Parmezaanse of oude kaas.
snijd de cherrytomaatjes door de helft en verdeel deze over de pasta.
Eet smakelijk!