Raapstelen met roereieren en Spaghetti

Raapstelen met roereieren en Spaghetti

Totale tijd 30 minuten
Portie 4 personen

Ingredienten

  • 600 gram raapstelen
  • 400 gram spaghetti
  • zout
  • 1/2 eetlepel aardappelmeel
  • klontje boter
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels melk
  • peper
  • paprikapoeder
  • bieslook
  • 2 tomaten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.
  2. Maak de raapsteltjes schoon en kok ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar.
  3. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel.
  4. Roer een klontje boter door de groente.
  5. Maak roereieren van de eieren, melk, zout peper, paprikapoeder en de bieslook.
  6. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *