Groentensoep

Soepgroenten

Portie 8 Personen

Ingredienten

  • 1 aardappel
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 ui
  • 1 prei
  • 1 wortel
  • sperziebonen
  • 1 stengel bleekselderij
  • krulpeterselie
  • 3 runderbouillonblokjes
  • Peper
  • 1,5 liter Water

Bereiding

  1. Maak de aardappel en de groente schoon en snij in stukjes. Hak de krulpeterselie fijn.

  2. Breng in een soeppan het water met de runderbouillonblokjes aan de kook.

  3. Voeg de groente toe aan de bouillon, breng opnieuw aan de kook en kook 5 minuten op middelhoge temperatuur.

  4. Voeg de vermicelli toe en laat de soep nog 5-7 minuten zachtjes koken. Voeg op het laatst de peterselie toe. Proef en breng op smaak met peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *