Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Aardappel Courgette Omelet (vegetarisch)
Bereidingstijd
10
minuten
Kook tijd
30
minuten
Totale tijd
40
minuten
Portie
2
Ingredienten
400
gr
vastkokende aardappels
√
5
eieren
1
ui
√
1
courgette
√
1
teen
knoflook
√
1
tl
paprikapoeder
50
gr
oude kaas (geraspt)
Bereiding
Verwarm de grill voor.
Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de courgette in kleine blokjes.
Schil de aardappels en snijd ook de aardappels in kleine blokjes.
Giet een scheutje olie in een grote koekenpan (Let op de koekenpan moet straks ook in de oven).
Bak de aardappel blokjes met de kruiden ongeveer 8 minuten.
Voeg de ui, knoflook en courgette toe en bak nog ca. 2 minuten
Ondertussen meng je in een kom de eieren met een snufje zout en peper.
Giet het ei-mengsel over de stukjes aardappel in de pan.
Zet de deksel op de pan en laat dit 5-10 minuten zachtjes bakken totdat het ei zo goed als gaar is.
Strooi wat geraspte kaas er overheen en zet de pan ca. 5 minuten onder de grill.
Serveer de aardappel omelet.