Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Lekkere krieltjes uit de koekenpan
Bereidingstijd
10
minuten
Kook tijd
20
minuten
Totale tijd
30
minuten
Portie
2
Ingredienten
250
gr
krieltjes
√
2
teentjes knoflook
√
1
takje Verse oregano
√
1
tl
roomboter
olijfolie
grof zeezout
Bereiding
Breng een pan water aan de kook.
Was en halveer de krieltjes en kook deze 6 minuten.
Giet de krieltjes af en laat ze even goed uitwasemen.
Verhit de koekenpan en giet een goede scheut olijfolie en de roomboter in een koekenpan.
Pel en plet de tenen knoflook en laat deze 2 minuten bakken in de warme olijfolie en roomboter.
Voeg de krieltjes toe samen met de oregano en bak de krieltjes circa 15 tot 20 minuten op matig vuur gaar.
Breng op smaak met wat zeezout.
(Lekker bij asperges of een frisse salade!)