Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pasta pesto met kip en groenten
Bereidingstijd
15
minuten
Kook tijd
15
minuten
Portie
4
Ingredienten
300
gr
Pasta
√
1
Ui
√
250
gr
Champignons
√
1
teen Knoflook
√
1
Courgette
√
1
Paprika
√
390
gr
Kipfilet
125
ml
kookroom
100
gr
Groene pesto
100
gr
Geraspte jong belegen kaas
2
el
Zonnebloemolie
Bereiding
Kook de pasta in 9 minuten beetgaar.
Snijd intussen de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Was en snijd de champignons in kwarten.
Snijd de courgette en de paprika in stukjes.
Verhit in een hapjespan de olie en bak op hoog vuur de kip 3 minuten rondom aan.
Voeg alle gesneden groenten toe en bak deze 5 minuten mee.
Voeg de kookroom toe en laat 2-3 minuten inkoken.
Voeg de pasta en de pesto toe en schep alles goed om.
Verdeel de pasta over 4 borden, bestrooi met de kaas.
Eet smakelijk!