Fruit op school in Vriezenveen

Jong geleerd is oud gedaan. Daar zijn we het bij Appeltje volledig mee eens. Als je het ons vraagt kan je niet vroeg genoeg beginnen met leren over gezonde voeding. En leren doe je het best door te ervaren. Appeltje levert verse producten van zeer hoge kwaliteit bij scholen zodat de leerlingen al vroeg kennis kunnen maken met de smaken en origine van verse voeding.

Product op maat

Om ervoor te zorgen dat ons product zo goed mogelijk bij uw school aansluit nemen we na het versturen van de offerte contact met u op. Dit om het aantal producten, de mogelijkheden, de levertijden en de verschillende pakketen op uw organisatie af te stemmen. We komen graag langs om ons aanbod en de mogelijkheden toe te lichten.

Eerlijk en transparant

Bij Appeltje werken we met 100% groene stroom, CO2 neutrale producten en proberen we zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast zitten zakelijke klanten bij ons niet vast aan een abonnement of proeftijd en hanteren wij geen verborgen kosten.

Onze ambachtelijke zuivel en soepen

Door onze samenwerking met lokale boeren en slagers, zoals Erve Slendebroek. Kunnen we ouderwets lekkere zuivel en soepen leveren. Allemaal rechtstreeks van de boer tot op het bord, of in de beker.

Van A2 karnemelk tot chocolade melk en van boeren yoghurt tot vanille vla. Wij leveren zuivel in allerlei soorten en maten ook mogelijk bij uw school of naschoolse opvang.

Fruit op werk Fruit op school fruit op naschoolse opvang

Vrijblijvende aanvraag fruit op school