Fruit op school in Goor

Jong geleerd is oud gedaan. Daar zijn we het bij Appeltje volledig mee eens. Als je het ons vraagt kan je niet vroeg genoeg beginnen met leren over gezonde voeding. En leren doe je het best door te ervaren. Appeltje levert verse producten van zeer hoge kwaliteit bij scholen zodat de leerlingen al vroeg kennis kunnen maken met de smaken en origine van verse voeding.

Product op maat

Om ervoor te zorgen dat ons product zo goed mogelijk bij uw school aansluit nemen we na het versturen van de offerte contact met u op. Dit om het aantal producten, de presentatiemogelijkheden, de levertijden en de verschillende pakketen op uw organisatie af te stemmen.

Eerlijk en transparant

Bij Appeltje werken we met 100% groene stroom, CO2 neutrale producten en proberen we zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast zitten zakelijke klanten bij ons niet vast aan een abonnement of proeftijd en hanteren wij geen verborgen kosten.

Onze ambachtelijke zuivel en soepen

Door onze samenwerking met lokale boeren en slagers, zoals Erve Slendebroek. Kunnen we ouderwets lekkere zuivel en soepen leveren. Allemaal rechtstreeks van de boer tot op het bord, of in de beker.

Erve Slendebroek zuivel op werk yoghurt vla muesli

Vrijblijvende aanvraag schoolfruit