Fruit op het werk in Apeldoorn

Als werkgever heb je natuurlijk het beste voor met je werknemers. Maak het uw werknemers daarom een stuk makkelijker om gezond te doen. Door de verse topproducten van Appeltje aan uw werknemers beschikbaar te stellen maakt u het als werkgever een stuk makkelijker en lekkerder om gezonder te eten. Daarnaast is het voor u als werkgever 100% fiscaal aftrekbaar!

Product op maat

Om ervoor te zorgen dat ons product zo goed mogelijk bij uw onderneming aansluit nemen we na het versturen van de offerte contact met u op. Dit om het aantal producten, de presentatiemogelijkheden, de levertijden en het meest geschikte pakket op uw organisatie af te stemmen.

Boodschappen service

Daarnaast willen we het voor iedereen makkelijker maken om gezonde, niet geconserveerde en eerlijke voedingsmiddelen te gebruiken. Daarom bieden wij medewerkers van organisaties waar wij fruit mogen leveren de mogelijkheid om hun boodschappen bij Appeltje te doen. Deze worden dan kosteloos op locatie van de organisatie geleverd tijdens de levering van het werkfruit.

Eerlijk en transparant

Bij Appeltje werken we met 100% groene stroom, CO2 neutrale producten en proberen we zoveel mogelijk fairtrade en lokale producten in ons assortiment op te nemen. Daarnaast zitten zakelijke klanten bij ons niet vast aan een abonnement of proeftijd en hanteren wij geen verborgen kosten.

Presentatiemogelijkheden

Naast onze producten vinden we uiteraard de presentatie ook erg belangrijk. Dit moet zo min mogelijk ruimte innemen maar wel uitnodigen om een gezonde snack te pakken.

Het presenteren van onze producten doen we in duurzame houten displays waar houten kisten in geplaatst kunnen worden. Deze zijn in meerdere maten beschikbaar.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze RVS fruitschalen. Natuurlijk is een combinatie van beide ook mogelijk.

Wat doen we met fruit dat overblijft?

Uiteraard stemmen we de afname zo goed mogelijk met uw organisatie af. Maar mocht er toch fruit overblijven dan verzamelen wij dat en brengen we dat wekelijks naar Stichting Stop Armoede 053. Deze stichting zorgt ervoor dat de nog eetbare vruchten en groenten bij mensen terecht komen die het nodig hebben.

Zo dragen we bij aan het verminderen van armoede in Nederland.

Werkfruit Enschede fruit op werk Enschede fruitmand Enschede

Onze ambachtelijke zuivel en soepen

Door onze samenwerking met lokale boeren en slagers, zoals Erve Slendebroek. Kunnen we ouderwets lekkere zuivel en soepen leveren. Allemaal rechtstreeks van de boer tot op het bord, of in de beker.

Fruit op werk Fruit op school fruit op naschoolse opvang
Thee op het werk van Appeltje

Of onze gezonde theebox

Onze verse en gezonde theebox bestaat uit: Citroen, Limoen, Munt, Steranijs, Zoethout, Gember en honingsticks of een pot lokale honing van de imker. Een lekker en gezonde toevoeging aan het werkfruit.

100% puur vruchtensap van Schulp

De sappen van schulp bestaan uit 100% vruchtensap zonder conserveringsmiddelen. Een smakelijke toevoeging aan het werkfruit!

Fruit op werk fruit werk bezorgen fruit werk

Vrijblijvende aanvraag werkfruit